תינוקת בוכה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 06/11/14 00:45 יג בחשון התשעה

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב.

אני רות בת-אל אמא לתינוקת בת שנה ושמה תמר חנה . תמר כבר דיי הרבה זמן קמה בלילה בצרחות ובכי ללא סעבה כבר הייתי מאה פעמים אצל רופאים והם אומרים שאין לילדה כלום . רציתי לשאול את הרב מה עליי לעשות ? ואם אפשר שהילדה תקבל ברה מאיזה רב גדול .

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

תמיד אפשר לקבל ברכה מרבנים, אבל זה בד"כ לא פותר בעיות רפואיות.
כדאי לבדוק האם אין לילדה אלרגיות או מאכלים מסוימים שאסור לה לאכול, וזה גורם לבכי.

שבוע טוב
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום שבי דרום