פתרון חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/10/14 09:00 כז בתשרי התשעה

שאלה

לפני יומיים חלמתי חלום שמאוד מטריד אותי

חלמתי שאני הולכת עם 3 ילדיי לגן השעשועים

בתחילת החלום ביתי הקטנה ביותר הלכה לכיוון שלולית מים שהייתה קרובה ומרחוק ראיתי שיש שם תנין אז רצתי להביא אותה אליי

לאחר מכן הגיע לגן השעשועים כלב גדול ומאיים מיד העלתי את ילדיי על המתקנים והוא הלך

לבסוף הגיע אדם שתפס את ביתי הקטנה ביותר והוא רצה לאכול אותה (קניבל) נאבקתי עימו במשך מס' דקות לבסוף בעלי הגיע וירה בו באקדח

ואז קמתי בבהלה

האם יש משמעות לחלום?

אני יודעת שכל האלמנטים שהיו בחלום הינם שליליים... וזה קצת מלחיץ אותי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,

די לקרוא את כותרות העיתונים בכל יום כדי להישאב לחרדות: עריפת ראשים בעיראק ואבולה באפריקה,
כשמדובר בבטחון הילדים: פדופילים ואנסים, נהגים שיכורים שגורמים למוות בתאונות...

טוב שיש לך משענת לביטחון אצל בעלך!

כדי לנקות כל דאגה את יכולה לפעול על פי הקישור לתשובה דומה
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=313422

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן