עזרה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/10/14 01:58 כה בתשרי התשעה

שאלה

כבוד הרב שלום רב, יש לי מישהו שאני מכירה שנמשך לגברים שהם בעצם נשים.. ואמרתי לו שזה חטא גדול, ניאוף.. מה עושים במצב כזה איך עוזרים לו, ומה החטא והעונש במצב כזה.. איך עוזרים לבחור הזה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

יש מטפלים בנושא זה, עליו לגשת בעצמו לטיפול.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן