צום בהריון

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 30/09/14 18:56 ו בתשרי התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב, ,

אני בהריון , ביום כיפור אהיה בעז"ה שבוע 12, בניגוד להריון קודם שלא היתה לי בעיה לצום, הפעם אם אני לא אוכלת ושותה כל מספר מועט של שעות אני מרגישה רע, בחילות, סחרחורות, איני יודעת כיצד לנהוג ביום הכיפור?

אשמח לתשובה מהירה,

חתימה טובה, יעל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
אין זו שאלה לאינטרנט, יש כאן שיקול דעת רפואי ובעקבותיו שיקול דעת הלכתי. גם ההרגשה שלך מאוד משמעותית, לכן לענ"ד עלייך להתיעץ עם רופא ירא שמים בנידון, אחרי זה לבוא עם הנתונים אל רב שייעץ הלכתית.

בברכת צום קל,
חיים רטיג, ישיבת בינות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן