מי שברך - אימוץ

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/09/14 13:05 ה בתשרי התשעה

שאלה

שלום הרב יש לי שאלה שלא מצאתי אליה תשובה עדיין

אני מחפש נוסח של מי שברך לאימוץ ילד/ה גם להורים וגם לסבא סבתא כי בכל זאת זה סוג של משימה שרותמים אליה את כל המשפחה

שלא כמו לידה "רגילה" שיש זמן להתכונן לאימוץ יש פחות משבוע

בתודה מראש

אשמח לתשובה לפני יום כיפור כי השבוע זה קורה אצלינו

כמו כן אבקש ששאלתי אם היא תופיע באתר מול כולם אבקש לפרסם ללא שם כי כרגע אנחנו לא רוצים שיתפרסם

ושוב רוב תודות ושנה טובה ומתוקה

תשובה

שלום וברכה

ראשית, ברכות רבות ותפילת הדרך לקראת השינוי הגדול שאתם עוברים, ויהי רצון שיהיה זה בהצלחה גדולה מאוד.
אני לא מכיר נוסח כזה, אולם איני רואה כל סיבה שלא לחבר כזו ברכה, בעצמכם, לאמור: מי שברך...הוא יברך את הילד .... ואת ההורים המאמצים.... ואת הסבא ... והסבתא... וכדו', ובנוסח הזה תבורכו מן השמיים.

כל טוב וחתימה טובה