הורדת מים באסלה בשבת

חדשות כיפה הרב דוד לוי 28/09/14 23:06 ד בתשרי התשעה

שאלה

שלום

אני רוצה לברר בנוגע להורדת המים באסלה בשבת האם יש איסור כזה ובמידה וכן מה ניתן לעשות.

אני מכיר מכשיר מוריד את המיים אוטומטית ברגע שיוצאים מהשירותים האם זה הפתרון ? תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

באסלה רגילה אין שום בעיה.
במכשיר שאתה מתאר יש בעיה בכלל להכנס לשירותים ככל הנראה אתה סוגר מעגל חשמלי בצאתך ובד"כ שירותים כאלו אסורים בשימוש בכלל בשבת.

שנה טובה דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן