משמעות תאריך לידה ותאריך פטירה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/09/14 19:49 כג באלול התשעד

שאלה

כבוד הרב שלום,

אחי נפטר לפני 10 שנים בגיל 37.

מכיוון שתאריך הלידה ותאריך הפטירה מציינים 2 ראשי שנה הייתי רוצה לדעת האם יש משמעות לכך?

תאריך לידה : א׳ ניסן

תאריך פטירה: א׳ תשרי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אינני מכיר משהו בענין.
הדבר היחיד שאני מכיר הוא כאשר אדם נולד ונפטר באותו יום. כך מסופר על משה רבינו עליו השלום.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן