כשרות שוקולד בלגי

חדשות כיפה הרב דוד לוי 17/09/14 00:16 כב באלול התשעד

שאלה

שלום וברכה, רציתי לדעת האם שוקולד בלגי בשם Jean Galler הינו כשר.

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

שאלה זו צריך להפנות לרבנות הראשית מחלקת כשרות יבוא מזון.
היא הגוף היחידי בארץ המוסמך לאשר כשרות מזון מיובא.

הבהרה -
לא מספיק שיהיה כתוב על מוצר היבוא שהוא כשר אלא צריך לוודא שאכן יש רב שמשגיח על המקום ושהוא אכן רב מוסמך (ולא שהיצרן בבלגיה הדפיס ככל הנראה בעיניו)

בברכת שנה טובה דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן