עוף של רמי לוי

חדשות כיפה רבני כושרות 15/09/14 08:05 כ באלול התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב,לאחרונה הופצו בישובנו הודעות על כך שרבני כושרות אוסרים קניית עוף טרי ברשת רמי לוי בשער בנימן .רציתי לשאול האם ידיעות אלו נכונות ואם כן מה הבעיה ומדוע רבני הישובים אינם יודעים זאת?

תשובה

שלום רב,
אין דבר כזה : עוף של רמי לוי. בקצביה של רמי לוי נמכרים עופות ממשחטות שונות ועם הכשרים שונים.
לנו יש רשימת עופות מומלצים:
http://www.kosharot.co.il/food_shop.asp
פעמים שהעוף המשווק שם הוא מופיע ברשימה ופעמים שלא. אבל וודאי שלא ניתן לומר ש"שרבני כושרות אוסרים קניית עוף טרי ברשת רמי לוי" כפי שכתבת.
בברכה,