הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 14/09/14 16:26 יט באלול התשעד

שאלה

שלום רב

רציתי לקבל התיחסות לאתר sod1820.col.il

האתר מדבר על צופן 1820 ומביא דברים מדהימים ופתיעים ומפחידגים בקשר לשנה והשנתיים הקרובות. אך זה עם צפנים מאוד משכנעים..

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בימי חלדי נחשפתי להרבה מאוד שמועות וכד' על נסים ונפלאות וישועות מופתיות.
בסופו של דבר נוכחתי שחיי היגיעה בלימוד התורה ושמירת המצוות והעמל בכינון ישראל בארצו זוהי הדרך הברורה ביותר לישועת הפרט וישועת העם. האירועים הממשיים שעוברים עלינו כאן הם ישועות ונסים נסתרים(?) כלשון הרמב"ן. זה האות לביטחון המלא בגאולה האחרונה.
לא התרשמתי במיוחד מהאתר והמוצג בו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן