הנחת תפילין

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 01/09/14 20:12 ו באלול התשעד

שאלה

היי שלום לכבוד הרב

אני מתחזק ב"ה מתפלל 3 תפילות וכו"

רציתי לשאול על הנחת תפילין.

אם יש לי נשיגה של 3 4 ס"מ בשיער הראש.....איפה אני בדיוק אמור לשים את התפילין....מהתחלת נשיגת השיער או מהתחלת השיער הקיים?

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מקום התפילין של ראש הוא מהמקום בו התחיל השיער לצמוח (בגבול עם המצח) בימי הנעורים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן