על מה צריך לדבר בשיחה?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 01/09/14 15:03 ו באלול התשעד

שאלה

שלום הרב! אני בקשר עם מישהי כבר כמה חודשים ולאחרונה דיברנו על מהות הקשר ומטרתו והבנו שבעצם אנחנו רוצים שהקשר יהיה משהו רציני יותר בעתיד כלומר: חתונה!!!!

אנחנו בני 17 בערך וברור לנו שזה לא הכי טוב ונכון להיות בקשר מחייב ככ הרבה זמן עד שנוכל לממש אותו ולכן החלטנו להגביל את השיחות בנינו לפעם בחודש!! (עד עכשיו דיברנו כמעט כל יום בהודעות וגם בפלא והשיחה הייתה נמשכת שעות).

לא פעם שמעתי שעלינו להפוך את הקשר שלנו לאתגר ולהיבנות מימנו... ובאמת אני מרגיש שאכן הקשר שלי איתה בהחלט תרם ותורם לשנינו....אך אני לא בטוח מה בדיוק עלינו לעשות כדי לשמר אותו במתכונת הזו?? מה צריך להיות תוכן השיחות שלנו??? תודה רבה!!!!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

קשר בגיל צעיר שאי אפשר לממש אותו הוא בעיה לא קטנה, הכי טוב זה לנתק את הקשר, ובבא הזמן המתאים לחדש אותו אם עדיין יהיה רלוונטי.

אני לא חושב שצריך להפוק את הקשר לאתגר ולהבנות ממנו,
אם בכל זאת החלטת להמשיך אז המטרה צריכה להיות שמירה על אש קטנה של הקשר.

בברכה,

דני ארגמן