זמן הגאולה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/08/14 22:09 ל באב התשעד

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב , רציתי לשאול שאלה שהיא נמצאת לי הרבה זמן בראש ולא יוצאת לי מהראש. חזרתי בתשובה ואני הולכת בצניעות ואני שומרת שבת ברוך ד' , אבל , מי אמר שאני ינצל במלחמת גוג ומגוג ? אולי אני לא אזכה לראות את המשיח ואת ביניין בית המקדש ?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אף אחד לא הבטיח לנו באופן אישי כלום, אבל עם ישראל בכללו יזכה לבנין בית המקדש.

בנתיים אנחנו זוכים לדברים רבים שבמשך הדורות רק חלמו עליהם, יש קיבוץ גלויות יש בנין הארץ, יש כלכלה טובה יש צבא ב"ה. צריך לשמוח מאוד בכל מה שיש.

בברכה,

דני ארגמן