גרעיני ציה

חדשות כיפה רבני כושרות 26/08/14 11:39 ל באב התשעד

שאלה

בס"ד

קנינו גרעיני ציה של חברת "תבואות" ללא כשרות. מוצאם של הזרעים במדינות מרכז אמריקה, ובעיקר מקסיקו. השאלה האם ניתן לאכול מוצר זה ללא כשרות אחרי בדיקת חרקים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
גרעיני צ´יה אינם טעונים הכשר
בברכה,

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן