בוטנים מצופים שופרסל

חדשות כיפה רבני כושרות 25/08/14 00:11 כט באב התשעד

שאלה

בס"ד קיבלתי "בוטנים מצופים בטעם צ'ילי פיקנטי - שופרסל. היצרן: דאי ברייט פוד סין מיובא ומשווק בלעדית ע"י שופרסל. שני הכשרים: ועד הכשרות דבאלטימור וסטאר K. האם מוכר המוצר ורמת כשרותו? וכן לגבי נותני ההכשר? איני מכיר את הועד הבאלטימורי. על הסטאר K שמעתי אך איני יודע מה רמת הכשרות. ואולי במוצר זה כלל אין בעיות? תודה רבה מראש ושנה טובה כשרה ומבורכת.

תשובה

שלום רב,
המוצר לא מוכר לנו.

אם יש עליו אישור מהרבנות הראשית לישראל ניתן לבדוק עם מחלקת היבוא את רמת הכשרות של המוצר, אחרת יש לבדוק מול נותן הכשרות

טלפון הרבנות הראשית - 02-5313131
בברכה,