מגורים אצל ההורים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 22/08/14 01:50 כו באב התשעד

שאלה

שלום

אני נשואה 4 חודשים וכבר שנתיים אנחנו גרים יחד מחוץ לבית

כרגע בגלל כמה סיבות עבודה ולימודים אנחנו מתקשים לשלם את השכר דירה וחושבים על אפשרות לחזור להורים שלי

האם זהו צעד חכם

אני פשוט מפחדת שזה לא ייפגע לנו בנישואים

אנחנו ניכנס לבית שאין לנו פרטיות לגמרי החדר שלנו ליד כל החרדי שינה ואין קומה נפרדת אי משהו כזה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה לא רעיון טוב לגור אצל ההורים,

זה פוגע בפרטיות ולא מאפשר לדבר באופן חופשי,
לפעמים מתערבים בענינים שלכם,

לכן צריך לעשות כל מאמץ כדי לגור בנפרד מההורים.

בברכה,

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן