מצלמה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 25/07/14 14:32 כז בתמוז התשעד

שאלה

השאלתי מצלמה מחברה. במהלך בשימוש המבך החיצוני נשבר. שליתי למספר מקומות לתיקון אבל כולם דורשים מדו כמו מחיר של מצלמה חדשה. האם זה בסדר שאחזיר את המצלמה לחברה שלי (היא עובדת רק המסך שבור) בתוספת כסף פיצוי אם זה מקובל עליה?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בדיני ממונות אדם יכול למחול על כספו וכך כל מה שתסכמו ביניהם יהיה מקובל. בתנאי שהסיכום יהיה בלי לחץ וברצון מלא של שני הצדדים.

עייני דיון יותר רחב בנושא
http://www.yeshiva.org.il/ASK/?id=70821