הנפטר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/07/14 17:42 כו בתמוז התשעד

שאלה

שלום,

יש לי חברה מאוד טובה שסבתא שלה נפטרה לפני חודש וקצת ובמהלך החודש הזה סבתא שלה התגלתה לה בחלום ובחלום היא אמרה שראתה אותה סוחבת כיסא גלגלים ועליו כלב וכשהיא הלכה לפרשנית חלומות היא שאלה אותה אם היא סחה את הכיסא גלגלים ישר שמאלה או ימינה והיא אמרה לה ישר והפרשנית שאלה אותה אם יש לה חברה טובה עם כסא גלגלים והיא אמרה לה שכן והפרשנית אמרה לה שהיא רוצה לקחת אותה לקבר ביחד איתה.

והשאלה היא האם זה ייתכן?

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

דברי חלומות לא מעלים ולא מורידים ואין להתייחס אליהם ובודאי לא על ידי אנשים שאינם בני תורה.
זכרו את הדברים הטובים שהסבתא עשתה ואל תתעסקו בשאלות חלום שאין להם פותר.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון