טהרה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/07/14 17:24 כו בתמוז התשעד

שאלה

אני לפני חתונה ב"ה, רציתי לדעת האם כאשר אני מתחילה לקחת אמצעי מניעה- ובמהלך הימים יש דימום קל שאינו מחזור, האם איני טהורה בימים אלה ואני צריכה לחכות עוד 7 נקיים ולטבול לאחריו? או שניתן לא להתייחס אליו?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לדעתי בנושאים אלו (כולל אמצעי מניעה מיד אחרי החתונה) נכון יותר לנהל שיחה ולא לקבל תשובה כתובה.
אנא התקשרי אל הקו ההלכתי הפתוח של נשמת ע"ש גולדה קושיצקי
בארץ: 02-640-4343
חיוג מחו"ל: 972-2-640-4343
חיוג חינם מצפון אמריקה: 1-877-963-8938

החיוג חינם הינו שירות לציבור שנתרם ע"י חברת IDT,
ספקית תקשורת בינלאומית, אינטרנט ושירותי וידיאו.

שעות פעילות הקו הפתוח:
ימים א´-ה´: 18:00-24:00
יום ו´: 8:00-12:00
במוצאי שבת החל מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד חצות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן