חופשה בתשעת הימים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/07/14 18:19 כה בתמוז התשעד

שאלה

שלום רב

אנו הורים לילד בעל צרכים מיוחדים אשר זקוק להשגחה צמודה בכל שעות היממה

נוצרה הזדמנות אשר תאפשר לנו לצאת לחופשה קצרה ללא הילד אלא שהתאריכים בהם הדבר מתאפשר הם בתשעת הימים.

יצויין גם שבנוסף למציאות היומיומית שלנו עברו עלינו מספר חודשים קשים במיוחד בשל העובדה שחמתי עברה ניתוח לב מסובך וקשה טהיתה מאושפזת תקופה ארוכה

האם חופשה כזו אפשרית ובמידה וכן באיזה מגבלות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

חשוב שתצאו לנופש, הדבר מותר,
רק לא לכלול בנופש הופעות מוזיקליות
כי שמיעת מוזיקה אסורה.
כמו כן לנקוט משנה זהירות בדרכים ובמקומות הבילוי.

בברכה,

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן