חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/04/14 12:51 יח בניסן התשעד

שאלה

זה כבר פעם שנייה ביומיים שאני חולמת על ערבים לילה לפני חלמתי שאחותי הביאה כמה ערבים ורצתה שאני ישב איתם לילה שני חלמתי שאני יוצאת עם ערבי חשוב עבריין והוא מסרק לי את השיער במציאות אני נשואה פלוס אחד מה אומר החלום תודה לרב

תשובה

בס"ד שלום רב,

החלומות משקפים את מה שמטריד אותנו במשך היום, אבל הם מערבבים את כל הרגשות ולפעמים גם הופכים אותם כך שאין להתיחס לדברים כפשוטם.

כנראה שמעת או קראת על התופעה של ערבים שמחזרים אחרי בנות יהודיות וזה מטריד אותך.

חז"ל נתנו לנו תשובה לחלומות מטרידים. יש בקשה שאומרים בברכת כהנים - היא כתובה בסידורים.

תגיעי לבית כנסת לברכת כהנים ביום חול או בשבת ותכיני בידך סידור עם הבקשה הזאת - כך תתני פתרון לחלומות הללו ולכל חלום אחר אם אי פעם יעסיק אותך.