עלים

חדשות כיפה רבני כושרות 17/04/14 23:54 יז בניסן התשעד

שאלה

שלום.

עקבתי אחרי הפרסומים ורציתי לשאול:

1. האם הסרטרילי אינו יעיל נגד נגיעות חרקים בירקות עליים וכדומה שאינם מזבוב המנהרות?

2. האם הסרטרילי אינו יעיל נגד שאריות חומרי הדברה המצויים בירקות עליים?

בשאלות האחרונות שנשאלו בנושא ראיתי שהפנתם למסמך שפרסמתם, במסמך הנ"ל אין תשובה מדוייקת לשאלות הנ"ל. אם ישנה בעיה בלענות על השאלות שכתבתי אבקש לציין זאת.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מועדים לשמחה

1. הסטרילי אינו מוריד את כל החרקים בירק עלים.
2. לא מכירים מחקר בנושא, אם זאת יש לנו תוצאות בדיקות שירק עלים שאינו מפוקח נמצא בו כמות גדולה של שאריות חומרי הדברה, הרבה מעבר לתקן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן