עבודה זרה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/04/14 22:59 טז בניסן התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב, היום עשיתי משהו מאוד נוראי. בטעות,אני קראתי את הפרק הראשון שבקוראן במפורש ,וכתוב בפרק זה שאין אלוהים מבלעדי אללה ומוחמד הוא שליחו. אני יהודי גאה ואני מפחד שהדבר הזה הפך אותי למוסלמי. האם לאחר שאמרתי את הדברים האלה אני שיניתי את הדת שלי לאיסלאם? תשובה מהירה תתקבל כברכה.

תשובה

שלום וברכה

להירגע.
לא זו בלבד שלא נהפכים בצורה זו למוסלמי, אלא שכלל לא ברור שהקוראן הוא ספר עבודה זרה.
על כן, התעלה באמונתך היהודית, ואל תתפתה להסתבך בתסבוכות שווא.

כל טוב