הלכות נידה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/04/14 20:10 טז בניסן התשעד

שאלה

שלום הרב אני בת )44 סובלת מהדבדקויות בשחלות קבלתי זריקה להפסקת מחזור לפני חודש ימים, לפני שבועיים קיבלתי מחזור, אחרי שלושה ימים הפסיקו הדימומים ובכל זאת לא מצליחה לעשות הפסק טהרה כי הוא לא יוצא נקי, אך נראה לי שזה יותר דם פצע מכוון כשאני בודקת את עצמי אני מרגישה שריפה וסריטה. בעבר סבלתי מפיתריות ומיובש, בנרטיק. האם יכול להיות שמדובר על דם פצע בכלל הכאב ובגלל שאין לי דימומים בכלל?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

מועדים לשמחה

בודאי יכול להיות. יש לפנות לבודקת טהרה או אחות שיבררו במה מדובר

מועדים לשמחה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן