שאלה
קצת מעל שבועיים נפטר קרוב משפחה, הוא היה צעיר עוד מעט בן 29 . הוא נפטר קרוב אבל ממש דקת הליכה מהבית בתאונה מסתורית הוא פגע ברכב חונה עם אופנוע, משם זה הסתבך באופן שאף אחד לא מבין איך זה קרה, כלומר מפגיע קטנה ברכב חונה בשכונת מגורים זה הפך אפשר לומר באופן ממש מהונדס לתאונה קשה, אפילו מומחים לא מבינים איך זה קרה, כי באמת כל חפץ בסביבה של התאונה הונח שם כך שהוא גרם להמשך התאונה באופן ממש מסתורי וכאילו מהונדס.
מאז התאונה העצובה הנפטר בא בחלום לכמה אנשים, לא רק מדרגה ראשונה וחזר על אותו מוטיב- הוא אמר להם שהוא לא רצה שזה יקרה, לחלק הוא אף הוסיף שהוא נסחף, גם העניין של מה שהוא אמר, הוא לא אמר - לא רציתי למות, אלה הוא אמר שהוא לא רצה שזה יקרה, מה הכוונה למילה - זה.
כיוון שזה כבר כמה אנשים שחלמו את זה, שהם לא בהכרח כולם מדרגה ראשונה וגם לא בהכרח כולם ידעו על החלום של האחרים, זה כבר לא צירוף מקרים.
אשמח אם תוכל לנסות להבין מה זה אומר, או במידה ולא אז להפנות אותי למישהו שבקיא ברזי החלומות ופירושם.
תודה מראש.
תשובה
שלום וברכה
בזהירות בזהירות ניתן לומר כי הנשמה מבקשת תיקון.
ואולי יהיה נכון לעשות משהו לעילוי נשמתו, של תיקון בעולם.
כל טוב