בר מצווה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/06/13 17:34 ג בתמוז התשעג

שאלה

שלום..

בני נולד בתאריך 7 בספטבמבר שנת 2000 בשעה 12:45 בלילה.

כאשר שאלנו פה רב לגבי תאריך עליה לתורה וחגיגת בר מצוותו, הוא אמר שבעקבות השנה המעורבת תאריך העליה לתורה תהיה באוגוסט 14, שנת 2013.

האם תוכל לבדוק את הנושא בבקשה?

תודה מראש.

תשובה

שלום!

אכן התבלבלתי בשאלה הקודמת בין החודשים, והעליה לתורה תהיה באוגוסט.

לפי חשבוני יוצא שזה יהיה ב-13 ולא ב-14 (ז' אלול תשע"ג). [7 בספטמבר 2000 היה בז' אלול תש"ס].

ניתן להמיר תאריכים עברים ללועזיים באתר שורש (http://www.shoresh.org.il/dates/).

כל טוב!