שבע ברכות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 21/08/12 09:00 ג באלול התשעב

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

שאלתי בנוגע לשבע ברכות, האם במהלך השבוע של שבע הברכות על החתן והכלה להיות בחופש מעבודתם?

תודה מראש וחודש טוב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

ב 7 ברכות החתן צריך לשמח את אשתו.
לכן ראוי שהם יהיו כל הזמן ביחד ולכן הדרך הנכונה היא שאינם הולכים לעבודתם.

אמנם מחילת האשה מועילה אבל מאד מומלץ לא לעשות זאת ולא לבקש.

גם בכל שנת הנישואין הראשונה עליו להתאמץ לשוב בכל יום לביתו ולהיות עם אשתו

בברכת מזל טוב לכם
דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן