ילדי קריסטל

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 09/04/12 23:34 יז בניסן התשעב

שאלה

כבוד הרב שלום,

נתקלתי לאחרונה במושג ״ילדי קריסטל״ (ילדה שאני מכירה ״אובחנה״ ככזו על ידי איזו מתקשרת...) ורציתי לדעת האם יש אמת בדבר ומה היהדות אומרת בנוגע לזה?

תודה רבה! מועדים לשמחה!

תשובה

שלום רב!

מדובר בשטויות והבלים, ונראה לי שיכול להיות בעניין ספק של עבודה זרה.
כל אדם מיוחד בדרכו שלו, על פי מה שהקב"ה נתן לו. אין ביהדות דברים כאלו, ואני מאמין כי כדאי להתרחק ממתקשרים למינהם, שרובם אם לא כולם עובדים על פסיכולוגיה בגרוש ורמאות פשוטה.
כל טוב ומועדים לשמחה!
רפאל
(המשיב אינו רב)