המתת חסד

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 30/01/12 10:10 ו בשבט התשעב

שאלה

שלום רב לקוראים את שאלתי ...

אני תלמיד יב בבית ספר בחיפה .. אני עושה עבודה במשפט עברי על המתת חסד עכשיו אשמח אם מישהו יעזור לי ויוכל להביא לי מקורות שיעזור לי בעבודה בנושא המתת חסד בהלכה ..

תודה מראש לעוזרים ...

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
להלן באור הנושא מספר פניני הלכה מאת הרב אליעזר מלמד שליט"א ועיין בספר באתר ישיבה
http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=385

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן