לכה דודי- כיוון הסיבוב

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/01/12 16:22 יז בטבת התשעב

שאלה

כאשר מסתובבים בלכה דודי צריך להסתובב עם כיוון השעון או נגדו?

האם זה באמת משנה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

הסבוב הוא תמיד לכוון הימין, כפי שעלו במזבח פנו לצד ימין, כן כל מקום בתפילה יש לפנות לימין.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן