מקובל על מי

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 08/11/11 00:34 יא בחשון התשעב

שאלה

שלום לכבוד הרב!יש לי חבר בזמן האחרון שהולך לשמוע שיעורים של רב מקובל ששמו הוא הרב שמעון עמר האם כבוד הרב מכיר את אותו רב?וגם האם הרב מכיר את הרב יורם אברג'יל?

כבוד הרב אמרתי גם לחבריי שאני מכיר אולי רק שני מקובלים זה את החלב"ן שאי אפשר לקבל ברכות אצלו ככה שמעתי, וגם את הרב אליהו זצ"ל וחברי שאל אותי איך זה שאין "מחליף" לרב אליהו כי לדוגמא שהבבא סאלי נפטר אז אחריו היה את הרב כדורי שהוא היה ראש המקובלים ואחרי הרב כדורי היה את הרב אליהו זצ"ל אז מי בימינו הוא באמת ראש המקובלים שידוע לעיני כולם שבאמת הוא מחליפו של הרב אליהו??

תודה רבה!!

תשובה

בס"ד

שלום רב.

1. איני מכיר את הרב שמעון עמר.

2. אני מכיר את הרב יורם אברג'ל.

3. תגיד לחברך שילך לקבר של מורנו מרן המקובל האלוקי הרב מרדכי אליהו זיע"א- ויתפלל שם , ובעז"ה יוושע.

קבלה -כשמה כן היא, תלמיד שמקבל מרבו והרב מקבל מרבו.. לכן חשוב ללכת ללמוד קבלה אצל מקובלים אמיתיים שקיבלו את הקבלה במסורת.

ברכה והצלחה.