מכירת חמץ-לא הספקנו...

חדשות כיפה הרב דוד לוי 27/04/11 11:54 כג בניסן התשעא

שאלה

לא הספקנו למכור את חמצנו בערב החג,

השארנו בארון מוגדר מוצרים שאינם חמץ אך לא הייתה עליהם חותמת כשרות לפסח. מה דינם?

בנוסף במשרד בעבודה הושאר חמץ ברור שלא נמכר, מה דינו?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

חמץ ברור - לזרוק
מוצרים שאינם חמץ ברור אבל אינם כשרים לפסח - אין לאוכלם בפסח אבל אחרי החג מותר לאכלם.

יש תשובה רחבה יותר שכתבתי ביומיים האחרונים באתר

תזכו לשנים רבות נעימות וטובות
דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן