ללא נושא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/10/10 17:40 יט בחשון התשעא

שאלה

שלום אני יהודי יוצא עדות המזרח שגדל בבית מסורתי. לאחרונה פגשתי בחורה מקסימה יפה וחמודה. וגם יש לי איתה את הסקס הטוב ביותר שהיה לי איפעם. אבל יש בעיה אחד שמה מריה והיא גויה ואף אמא שלה לובשת צלבת ומצפללת לישו. רצי בבקשה לדעת מה עלי לעשות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אין כל היתר לחיות חיי אישות עם גויה ואפילו ללא נשואין.
אם רוצים להקים בית כשר בישראל היא צריכה להכיר ביהדות באמת ולעזוב את הדת הנוצרית, שהיא כעת מאמינה בבשר ודם. וכמו כן לקיים את כל המצוות, ואז לעבור תהליך גיור אמיתי ואחר מכן תוכלו להתחתן. אמה אין לה משמעות בתהליך.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן