משמעות השם יהונתן

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 27/10/09 22:00 ט בחשון התשע

שאלה

מה המשמעות המיוחסת לשם יהונתן מבחינת תורת השמות?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

אני לא מבין במה שמכונה תורת השמות ולא רוצה להבין. אני גם מציע לכל אדם שעיניו בראשו להסתלק מספקות ביחס לתורות כאלו ואחרות.

משמעות השם יהונתן היא שה' נתן. זו המשמעות הכי טובה שאפשר לבקש.

כל טוב
עוזיה
(המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן