פרשת בר מצוה

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 19/07/09 17:25 כז בתמוז התשסט

שאלה

שלום

בני נולד בשבת אחרי הצהריים בתאריך כ"ו כסלו תשנ"ז. 7.12.1996

שאלתי : איזו פרשה עליו לקרוא בבר המצוה ?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

הבן יעלה לתורה בשבת פרשת "מקץ" (לקראת סוף חומש בראשית).
כ"מפטיר" יקרא את פרשת הנשיאים, ספר במדבר, החל בפרק ז', פס' נ"ד: "ביום השמיני נשיא לבני מנשה גמליאל בן פדהצור", כולל "זאת חנוכת המזבח ביום המשח אותו" (פס' פ"ד) עד פרק ח' פסוק ד': "כן עשה את המנורה"
להפטרה קוראים מספר מלכים א', פרק ז': "ויעש חירום..."
מזל טוב!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן