ללא נושא

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 06/06/08 16:34 ג בסיון התשסח

שאלה

ב"ה

שלום!

קיבלתי ספר ששמו "תפילת נשים", פסיפס נשי של תפילות וסיפורים של ד"ר עליזה לביא המרצה לתקשורת במחלקה למדעי המדינה באוניברסיטת "בר אילן". בסוף הספר מודה ד"ר עליזה לביא לחברותיה באירגון "קולך" שעזרו לה ויעצו לה.

הספר כולל בתוכו אוסף של תפילות של תלמידות- חכמים, תלמידות, אמהות ונשים. האם הספר הזה מותר לקריאה, לעיון ואף לתפילה.

בספר יש תפילות של הרב סלמן מוצפי, הרב מורדכי שרעבי. נ.ב האם אירגון "קולך" הוא אירגון רפורמי שכל מה שקשור בו רצוי להסתייג ממנו?!

תודה רבה!!!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מדוע לא לעיין בספר, זה ספר יפה מאד.
קולך איו ארגון רפורמי , ח"ו. זה ארגון של נשים יר"ש, שגם אם חלק מפעולותיו מעוררות סערה או מחלוקת בתוך הציבור הדתי, יש להניח שכוונת הנשים היא תמיד לש"ש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן