מדע ואמונה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 17/10/02 10:19 יא בחשון התשסג

שאלה

איך אפשר להאמין היום בבורא עולם אחרי שהמדע התקדם כל כך הרבה בגילוי הד.נ.א. שהוא שורש החיים?

תשובה

בס"ד

פרופ' אלברט אינשטיין שגילה את סוד החומר. שהיה מגדולי המדענים בעולם - ואולי הגדול מכולם בדור האחרון אמר כי התבוננות בחוקי הטבע מלמדת שיש אלוקים.

פרופ' פרנסיס קריק חתן פרס נובל אמר על גילוי מבנה הדנ"א: "אדם ישר, המצויד בכל הידע המדעי הקיים היום,יוכל רק לקבוע שמוצא החיים נראה -במובן מסוים כנס. כה רבים התנאים הצריכים להתקיים כדי שיווצרו החיים, עד כי אין מנוס מכאן. והוכחה מדעית שהעולם נברא ע"י בורא רוחני בעל כוחות שמפעיל את העולם כולו"!

בהצלחה