פתיל תכלת

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 19/09/02 19:27 יג בתשרי התשסג

שאלה

מדוע רבנים מתנגדים להטלת פטיל תכלת שכן גם אים ימצא בסוף שזוהי אינה התכלת האמיתית אין כל איסור לצבוע את חוטי הציציות אני אישית ספרדי ולאחר מחקר מעמיק הגעתי למסקנה שכן יש להטיל תכלת בציצית

בתודה

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אני מאוד שמח שהגעת למסקנות.

דע כי ההלכה היא מאוד פתוחה ויש בה מקום לבטא את רצונותיך .אני מבין שאתה סובר כמו המון!!! רבנים שפוסקים שאפשר לפתול פתיל תכלת בציצית.

יישר כוחך!!!
יש רבנים שסוברים אחרת וכל אחד נוהג או על פי סברתו אם הוא גדול בתורה או על פי סברת רבותיו ,הוריו , ומחנכיו.

יישר כוחךך!!!.

עוזיאל