יחס לאתר האינטרנט "קולו של המשיח"

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 07/10/07 10:10 כה בתשרי התשסח

שאלה

בס"ד

אשמח אם מישהו יוכל לעיין באתר הבא ולצאת בהצהרה איך לתייחס אליו.

http://mashiach66.tripod.com/

תשובה

שלום רב

זהו אתר שיש להתרחק ממנו כמו מאש. כתובים בו דברי שטנה ושקר, המצאות שאין אדם יכול דעתם ולשון הרע על תלמידי חכמים. יש מקומות שאסור להיכנס אליהם מסיבות צניעותיות, ויש מקומות שאסור להיכנס אליהם מסיבות אחרות שמשחיתות את הנפש.

אם כתוב שם על אדם שנפטר, ובטח על רב עצום כמו הרב אברהם שפירא זצ"ל, שלאחר מותו הוא נמצא בגהינום, ח"ו - הדבר מהווה אות ברור שאסור באופן מוחלט להכנס לאתר הזה. מלבד זאת, כתוב שם על הרב שפירא זצ"ל ולהבדיל, על ישראל סגל ז"ל, שהם "יבלו בחברותא בגהינום לנצח נצחים". גם בהנחה שמישהו מהם ילך לגהינום (הנחה שאי אפשר להעלות כלל במחשבה, בטח שלא לגבי עצום וענק בישראל), אנו יודעים שאין כזה דבר לבלות בגהינום "לנצח נצחים", היות ומטרת יסורי הגהינום היא לכפר על החטאים. לאחר שהחטאים כופרו גם הרשעים עוברים לגן עדן.

בנוסף הם מנסים להעמיד את עצמם כחוזי עתידות "ע"פ המקורות". אלה דברי שטות גמורים היות ואין לנו נבואה היום. אף מקור קדום לא כתב על תאריך מסוים בעתיד האנושות והאומה הישראלית מה יקרה בו, כך שנבואה כזאת "ע"פ מקורות" איננה אפשרית. גם יעקב אבינו, כשביקש לגלות את הקץ נסתתרה ממנו רוח הקודש.

בקיצור, כל האתר הזה הוא דבר הבל גמור, "שומר נפשו ירחק מהם"!

נתפלל שלא נדע בישראל אתרי שטנה נוראיים כאלה!

אריאל

(המשיב אינו רב)