כרובית וברוקולי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/09/07 10:11 כד באלול התשסז

שאלה

כבר כמה שנים שאני מתנזרת מכרובית וברוקולי כיוון שלפי מיטב ידיעתי אין דרך יעילה לנקות אותם לגמרי מחרקים.

האם יש לכם פתרון?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

לצערי אין ביכולתי לעזור לך.

בברכת התורה והארץ
כתיבה וחתימה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן