של''פ

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 02/09/07 17:58 יט באלול התשסז

שאלה

רציתי לשאול- האם ידוע לך על פרוייקט של"פ? אם כן, האם אתה יכול להגיד לי את דעתך בנושא, ואת הסיבות של בעד ונגד?

פשוט אנחנו בהתלבטות של ממש האם לעשות את זה שנה הבאה,ורציתי לדעת עוד בעניין.

תודה רבה!!

תשובה

שלום רב,
אני מכיר את פרויקט של"פ היתרונות שלו, תורמים לעמ"י, מכירים את החברות השונות. משפיעים טוב על החברה, בונים אישיות עצמאית יותר ועוד.
החסרונות, לא תמיד לומדים שם, גורם לפגיעה בעתיד. החיים קצת לא מסודרים, ויכול להביא לקריסה התנהגותית, של אי סדר ובטלנות, מן קומונה של היפים דתיים. ס"ה יש שם חברה טובים, וטוב לשקול הדבר.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה