תיקון חצות

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 23/08/07 18:54 ט באלול התשסז

שאלה

בס"ד

כבוד הרב מה שלומך?

יש לי שאלה אלייך..

האם בנות גם צריכות לקורא תיקון חצות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

הבן איש חי כותב: "אין הנשים אומרות תיקון חצות, ובסה"ק רב פעלים כתבתי בסייעתא דשמיא, טעמים נכונים, שלא יאמרו הנשים תיקון חצות,...ושאלתי את ידידינו הרב הגאון החסיד מורנו הרב אליהו מני על מנהג הנשים בעיר הקודש תבנה ותכונן, בענין תיקון חצות, והשיב לא ראינו ולא שמענו שאשה אומרת תיקון חצות".

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן