מה עושים בשלב כזה?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 29/07/07 10:19 יד באב התשסז

שאלה

שלום,אני בת 17 עולה ליב ויש לי חבר שעכשיו נכנס לישיבה גבוהה.אנחנו חברים בערך חודש ועכשיו אנחנו לא יודעים איך הכי טוב לשמור על הקשר.מובן לנו שזה יהיה ממש על "אש קטנה" אבל העניין שאנחנו לא יודעים איך..לשלוח הודעות sms או לא?ואם כן מה המינון של זה?(אנחנו מתכתבים המון,כל יום כל היום)האם להתקשר בעצם העובדה שהוא גומר את לימודיו רק ב11 וחצי וכמה פעמים להפגש..ברור לנו שהישיבה זה במקום הראשון אבל חשבנו המון איך לשמור על קשר ולא ממש הצלחנו להגיע לפתרון..אשמח מאד שתעזרו לנו!תודה רבה!וכל הכבוד על מה שאתם עושים זה באמת מאד עוזר..

נ.ב סליחה על האורך..

תשובה

שלום וברכה

הפיתרון איננו חד משמעי והוא תלוי בגורמים שונים הקשורים אליכם ואל השאיפות והתכנונים שלכם בהמשך. לכן, הדבר הכי נכון הוא ליצור קשר עם רבני הישיבה ולהתייעץ איתם. יש להם הרבה נסיון בתחום ויוכלו לבחון את הדברים מקרוב יותר. חלק מהמגמה בכניסה לישיבה הוא להידבק בת"ח וזו הזדמנות נהדרת לעשות זאת וללמוד מחכמתם.

בהצלחה רבה!
אשמח לעזור במידת האפשר...
חזי וסרטיל
heziw1@gmail.com