תפילה לטסט

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 04/06/07 16:28 יח בסיון התשסז

שאלה

לכבוד הרב שלום

יש לי טסט בתאריך 18/6/07 שזה ב' בתמוז תשס"ז אם אני לא טועה.

רציתי לשאול אם זה תאריך טוב (כי אני עוד יכולה לשנות) ואם זה תאריך טוב איזה תפילות אתה ממליץ לי לקרוא מהתנ"ך שאני אעבור?..

תודה מראש זהבית :)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזה"י

שלום,

אני מקווה שעברת...
אם לא- לא נורא- תמיד אפשר לעשות תשובה...

בכל מקרה אני מצרף תפילה לטסט שחיבר הרב שמואל אליהו, רבה של צפת

ריבנו של עולם הריני עומד\ת לפני מבחן בנהיגה.

עזרני להיות מרוכז\ת במבחן ולנהוג בדרך נכונה.
עזרני לנהוג בביטחון ובזהירות, שלא אתרגש ולא אעשה דברים שלא כהוגן.
עזרני שלא אסכן את עצמי ולא את אחרים לא במבחן ולא בכל הפעמים שאנהג ברכב.
עזרני לזכור את כל החוקים החשובים שנועדו להגן ולשמור על חיי וחיי אחרים.

אנא ה’ הושיעה נא. אנא ה’ הצליחה נא.
אנא ה’ עזרני להיות טוב\ה במבחן זה ובכל הדברים.
אנא ה’ עזרני להצליח בענין זה ובכל הענינים.

יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי לפניך ה’ צורי וגואלי.

אפשר גם לומר פרק בתהילים (אני ממליץ על צא)

בברכה,
אור
צוות ישיבת צפת

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן