קבלה לעם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 03/06/07 10:18 יז בסיון התשסז

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום רב.

אני מקבל מדיי פעם את העיתון קבלה לעם , או בצמתים או בכל מיני מקומות.

אני תוהה כיצד להתייחס לעיתון - מצד אחד דברי תורה, מצד שני אני קצת חושש מכל אלה שהופכים את הקבלה למסחרה.

האם מדובר בעיתון / ארגון לגיטימי ?

האם מותר לקרוא את העיתון ?

אשמח לקבל תשובה

בברכה,

מנחם.

תשובה

שלום וברכה
התשובה שלי לא מוסמבת כי לא התעמקתי בדבר ולא קראתי את כל החומר.
ממה שקראתי, אני מציע לברוח מזה כמה שיותר מהר
מה שעולה בין השורות הוא שמדובר במקום בו יש השתעבדות לאדם, חיפוש אחר הרבה כסף, וכדו´. זה סימן מובהק למשהו שצריך לברוח ממנו, בלוא שום קשר לתוכן.גם המסחריות של צורת ההפצה וכדו´ אינה מתאימה לחיים של סוד ורז.
גם במעט שקראתי ראיתי שמדובר בסוג מסוים של זילות, אולם אני מדגיש כי הדברים שלי לא כבדים מספיק.

כל טוב