חברה טובה

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 02/06/07 23:10 טז בסיון התשסז

שאלה

שלום רב לצוות המשיבים.

יש לי חברה שאוטוטו מתחתנת ברוך ד'. אני שמחה בשבילה ואני באמת אוהבת אותה.

אבל יש לי בעיה קטנה שיושבת על הלב מהרגע שהכירה אותו.

הכרתי אותו הרבה שנים קודם ותמיד היתה לי המחשבה שאולי יהיה משהו.. אפילו הציעו לי להכיר בחור מסויים לפני כמה שנים והסכמתי רק כי חשבתי שזה אותו בחור (וזה היה בסוף מישהו אחר).

עבר זמן והם הכירו.

הוא בחור טוב וגם היא, אבל באיזשהו מקום קשה לי המחשבה. אני שמחה שהיא זכתה בבחור טוב ואני שמחה שהוא זכה בבחורה טובה, ועודדתי אותה להתחתן איתו.

אבל קשה לי.

קשה לי לחשוב שאני כן הייתי מעוניינת בו לפניה.

אם היא לא היתה חברה טובה - הייתי מתנתקת מהם.

אבל היא חברה טובה שלי וקשה לי להיות איתם יחד. היא מספרת לי דברים עליו וזה קשה לי.

ובנוסף, גם עצוב לי שאני חושבת ככה.

זה מתיש אותי שהשמחה שלי לא בלב שלם.

מה עושים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך.

"אני שמחה שהיא זכתה בבחור טוב ואני שמחה שהוא זכה בבחורה טובה, ועודדתי אותה להתחתן איתו."

את הדברים הנ"ל את כתבת,התחושה הנכונה כבר קיימת אצלך, ואני מאמין שהיא זו שצריכה להנחות אותך. את התחושות הלא נעימות הזמן בעזרת ה' יעביר, וכן כאשר תמצאי את מי שאת אוהבת.

כמובן שאל תספרי לחברתך על התחושות כלפיו(וגם על מה שאת חשה כשהיא מספרת עליו, הדבר עלול לגרום אי נעימויות ולריחוק מיותר ביניכן).

בעזרת ה' תזכי לשמוח איתם בלב שלם בשמחתם, וכן בשמחתך שלך בזמנה.
כל טוב.
אריאל.פ. (המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן