הדרכת כלה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/05/07 17:35 יב בסיון התשסז

שאלה

שלום רב

האם זה נכון שלוקחים 1000 ש"ח עבור הדרכת כלה?אמרו לי גם 100 דולר עבור 8 מפגשים לפחות?מה המחירים וכמה מפגשים.

והאם אפשר להתחתן בי"א בתשרי

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
הדרכת כלה ניתנת בצורות שונות ובמקומות שונים, וגם במחירים שונים.
בכל מקום נוהגים אחרת - יש מקומות שעושים זאת לשם המצווה בלבד, וברוב המקומות המדריכות פשוט לא יכולות להרשות לעצמן את זה, והן לוקחות סכום מסוים שמגיע להן בהחלט בהחלט.
ראי מה את כתבת - מחיר כזה נמוך לשם מספר כזה של פגישות ? וכל זה עוד מול כל ההוצאות לחתונה ? ועוד לשם הדבר שהוא אולי החשוב ביותר ?

לא ראוי ?

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן