אמונה בהקב''ה! דחוף!

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 13/02/07 15:33 כה בשבט התשסז

שאלה

שבוע טוב!

רציתי לדעת באיזה "תנאים" הקב"ה עונה לבקשות שלנו..!? ידיד שלי פעם אמר לי שרק אחרי שאדם עושה את ככככל המאמצים שלו הקב"ה עונה.. זאת אומרת שה" עונה לנו במצבים שצריך עזרה או שמבקשים ממנו משהו רק אחרי שאנחנו עושים את כל המאמצים כדי שזה [מה שאנחנו רוצים] יקרה? [אני כמובן לאאא מתכוונת שאדם ישב בבית ויחכה לניסים!!]

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
אינני יודע באלו "תנאים" הקב"ה נענה..
ידוע שחובתנו להתפלל על צרכינו, ידוע ששערי דמעות לא ננעלו,ידוע שאל לנו לסמוך על הנס,ידוע שהקב"ה רוצה בטובתנו.
בברכה,
אריאל פריש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן