תשעת הימים

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 13/07/07 12:22 כז בתמוז התשסז

שאלה

האם מותר לחגוג לחברה טובה יום הולדת בתשעת הימים? בלי מוסיקה כמובן. כי אחרי תשעה באב אין כל כך אפשרות לבצע את היום הולדת.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
באופן עקרוני יש למעט בשמחה בתשעת הימים , לכן נ"ל שיש לדחות את המסיבה.
בברכה,
אריאל פריש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן