תשובת כשרות בYNET

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 03/06/07 18:14 יז בסיון התשסז

שאלה

היום פורסם תשובה או פסק או איך שתקראו לזה על שמירת כשרות בחול בשם הרב הרב אחיה שלמה אמיתי יש שם דברים מצמררים לצריך להזהיר את הציבור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3407758,00.html

בדקו מי ענה ולתקן דחוף כי הרבה יפלו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אכן התשובה לא מספיק מפורטת ורק במקרים די מצומצמים ובארצות מסויימות היא יכולה להיות נכונה. אבל זו לא התשובה היחידה בשו"ת האינטרנט שאינה מדוייקת ויכולה להכשיל אנשים. אני מציע שתפנה לווינט, אתר כיפה לא קשור אליהם. בכל מקרה בתגובות שם העירו חלק מהמגיבים על הבעיות שבתשובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן